Hvem er vi?

I mer enn et århundre har Frelsesarmeens hornorkester i Stavanger forkynt budskapet om Jesus Kristus. Fra den første offentlige forestillingen den 17 mai 1892 og frem til i dag.

Hornorkesteret er et av de eldste brass bandene i Norge med 127 års kontinuerlig tjeneste. Vi er i dag 24 medlemmer, både unge og gamle.

Hovedformålet til orkesteret er å formidle budskapet om Jesu evangelium, og vitne om gleden ved det kristne liv gjennom vår musikk. Dette utfører vi både i vår menighet og ellers rundt om i regionen vår.

Vi leter alltid etter nye måter å uttrykke Guds nåde og kjærlighet på, gjennom konserter og forskjellige samarbeid med andre musikalske grupper og artister.

Julegran spilling

Julekonserten

En av årets største begivenheter for oss er julekonsertene våre som fyller opp det store konserthuset. Hele 2 ganger på en kveld. 

Her er det ofte invitert både nasjonale og internasjonale artister som vi har akkompagnert til. Her kan vi nevne Tormod Flaten, Øystein Baadsvik, Bodil Arnesen, Christian Holter,  Øystein Baadsvik og Stephen Brandt Hansen.

Turneer

Med jevne mellomrom reiser hornorkesteret ut på turne. Opp igjennom årene har vi turnert i Norge, Sverige, Danmark, Sveits, Finland, Polen, Tyskland, Portugal, Spania England, og USA.

Den siste lengre turen var i jubileumsåret 2017 da vi var i USA i oktober.Her ble statene Illinois, Wisconsin og Minnesota besøkt i løpet av 10 dager.

Copyright © 2015-2019

Soli Deo gloria